Over Rijschool Green Drive

Hier lees je alles over Rijschool Green Drive

Vraag nu een gratis proefles aan!

Instructeur

Ik ben Rick van Ierland, geboren in 1988 en woonachtig in ‘s-Gravenzande. De passie voor auto’s is er altijd al geweest. Na de middelbare school heb ik een opleiding automonteur gedaan. Gevolgd door een opleiding tot rijinstructeur. Na het behalen van mijn bevoegdheid ben ik in 2010 mijn eigen rijschool gestart. De wens voor een eigen rijschool was groot, zodat ik de kwaliteit kan waarborgen. Ik wil jou op een leuke en prettige manier auto leren rijden, maar je daarnaast ook bewust maken van de gevaren die kunnen onstaan in het verkeer. Ik vind het belangrijk dat jij uiteindelijk met zelfvertrouwen de weg op gaat. Humor en veiligheid staan in de lesauto centraal. Je leert auto rijden in onze gloednieuwe luxe golf GTD.

Beoordelingen

“Altijd hele gezellige lessen gehad! Maar Rick kan ook kritisch en streng zijn wanneer dat nodig is, waardoor je heel veel leert en ondertussen ook zelfvertrouwen krijgt op de weg. Had me geen betere instructeur kunnen wensen.”
“Rick is echt een topper. Altijd hele fijne en gezellige rijlessen gehad, hij stelt je op je gemak en heeft vertrouwen in je, maar hij durft ook kritisch te zijn. De beste instructeur die ik me kon wensen!”
“Autorijden was niet mijn ding en eigenlijk wilde ik er niet aan, totdat Rick op mijn pad(weg) kwam. Ik heb door Rick het autorijden leren waarderen. Ik ben het autorijden zelfs geweldig gaan vinden. De lessen waren top, Rick is een goede instructeur bij wie het gezellig is in de auto, maar waarbij de voortgang nooit in gedrang komt. Ik voel mijzelf nu echt klaar om de weg op te gaan. Dank je wel Rick!”
“Man man man, altijd met Rick gelachen en het heel gezellig gehad. En ondertussen heeft hij me ook nog auto leren rijden, zonder dat het echt als iets leren heeft gevoeld. Helemaal top!”
“Helemaal top! Goede en gezellige instructeur! Leuke en steengoede lessen, bedankt!”
Back to top